Lounská správa sportovních areálů na Lounském festivalu sportu 2024

Srdečně vás zveme na Lounský festival sportu, který se koná 14. září 2024 od 10:00 do 17:00. Tento den plný pohybu, sportu a zábavy je skvělou příležitostí pro celou rodinu vyzkoušet si širokou škálu sportovních aktivit a seznámit se s místními sportovními kluby a organizacemi.

Lounská správa sportovních areálů nebude na festivalu chybět! Na našem stánku se dozvíte o možnostech sportování v našich areálech a nabídneme vám spoustu tipů na aktivity, které můžete vyzkoušet. Rádi vám představíme programy pro děti i dospělé, včetně našich plaveckých kurzů, sportovních kroužků a dalších aktivit, které probíhají v Městské plavecké hale a na Městském koupališti a sauně v Lounech.

Přijďte si užít sportovní odpoledne plné zábavy, vystoupení, exhibic, soutěží a moderních atrakcí, jako je virtuální realitaskákací hradyparty koule nebo malování na obličej. Pro milovníky sportu je to skvělá příležitost vyzkoušet si tradiční i méně obvyklé sporty a seznámit se s těmi, které by mohly vaše děti nejvíce bavit.

Těšíme se na vaši návštěvu!